LEA GERMICID LÁMPÁK

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a jelen helyzetben bővítjük kínálatunkat LEA germicid baktériumölő speciális UV-C lámpákkal, amelyek rövid hullámú ultraibolya sugárzással roncsolják a baktériumokat, vírusokat és más korokozók DNS-ét, ionizálják az oxigént aminek következtében ózon keletkezik, ami szintén fertőtlenítő hatást biztosít. Jelenleg csak a 1x15W vagy 2x15W fénycsöves változatok rendelhetőek. Zárt (bent lehet tartózkodni a megvilágított helységben) vagy nyitott (nem lehet bent tartózkodni a megvilágított helységben) kivitelben választhatóak. A beszerzési idejük 2-3 hét, megrendeléstől és típustól függően.

A felhasználás célja:
A baktériumölő lámpák elektrotechnikai eszközök, amelyek UV-C forrásként 15W teljesítményű csíraölő lámpákat használnak vagy 30W. Ez a 253,7 nm hullámhosszú sugárzás elpusztítja azokat a baktériumokat, vírusokat és gombákat, amelyek általában képesek súlyos egészségügyi problémákat okozhat. A lámpát sterilizálásra tervezték, amelyet az UV sugárzás közvetlen hatása biztosít a tárgyak felületén, miközben egyidejűleg elpusztítja a baktériumokat a levegőben és a felületen. A lámpát lehetséges a szoba mennyezetére vagy falára elhelyezni, vagy mobil állványhoz rögzíthető.

Műszaki leírás típusokként:
LEA-UZM+ baktériumölő zárt típusú lámpa, amelyet egy helyiség közvetett sugárzására használnak. Használható emberek jelenléténél a szobában. A lámpában található ventilátor elősegíti a helyiség levegőjének jobb áramlását. Fém acélszerkezetből készül, fehér színben.


LEA-UZM3+ baktériumölő zárt típusú lámpa, amelyet a helyiségek közvetett besugárzására használnak. Használható emberek jelenléténél a szobában. A lámpában található ventilátor elősegíti a helyiség levegőjének jobb áramlását. A lámpa időzítővel felszerelt, ahol pontos beállítás lehetséges. Lehetséges adott sugárzási nap beállítására, legfeljebb tízszer 24 órás váltásban. Fém acélszerkezetből készül, fehér színben.


LEA-M+ baktériumölő mennyezeti lámpa közvetlen megvilágításra, alumínium ráccsal. Használható csak emberek nélküli a helyiségben. A lámpa fém acélszerkezetből készül, fehér színben. Az alumínium rács négy V-alakú rugóval van csatlakoztatva a testhez.


A LEA-R+ baktériumölő lámpa közvetlen sugárzást alkalmaz. Használható csak emberek nélkül a helyiségben. A lámpa fém acélszerkezetből készül, fehér színben. Belül a testben az elektronikus alkatrészek vannak elhelyezve.


LEA-A+ baktériumölő közvetlen sugárzást alkalmaz. Használható csak emberek nélküli a helyiségben. A test alumínium profilból készül, fehér színben. Ez a típus rögzíthető a mennyezetre vagy 1500 mm hosszú kábelfogasokhoz.

Javasolt használat:

– Nyitott típus (fertőtlenít mindent levegőt, felületeket, kilincseket, stb.. egy szóval mindent amire hat a UV-C sugárzás a helységben) ezt kizárólag csak emberek, állatok és növények nélküli helységben szabad üzemeltetni..   1 lámpa hatása k.b. 4 x 4m helységre elegendő az mindegy hogy 1 x 15W vagy 2 x 15W… különbség csak annyi hogy a 1 x 15w javasolt 1 órát bekacsolva tartani és a 2 x 15W-nál elegendő 30 perc,  2 – 3 alkalommal naponta!

-Zárt típus (csak a levegőt fertőtleníti – a felületeket nem!) lehetséges üzemeltetni munka közben tehát amikor az emberek, alátok, növények tartózkodnak a helységben. Levegő áramlását ventilátor biztosítsa amely 20 – 22 m3 levegőt képes kicserélni – fertőtleníteni 1 óra alatt.

UZM+ 1x15Wventilátor, fehér, zárt változat135,- EUR + ÁFA
UZM+ 1x30Wventilátor, fehér, zárt változat147,- EUR + ÁFA
UZM3+ 1x15Wventilátor 4,6W, programozható, időzítő, fehér, zárt változat165,- EUR + ÁFA
UZM3+ 1x30Wventilátor 4,6W, programozható, időzítő, fehér, zárt változat176,- EUR + ÁFA
UZM3+ 2x15Wventilátor 4,6W, programozható, időzítő, fehér, zárt változat192,- EUR + ÁFA